012-3155020
zaza@jomcantik.com
HQ JomCantik : No 52A, Jalan Kerongsang 10, Bandar Puteri, 41200 Klang Selangor. Malaysia

SUBSCRIBE PERCUMA


KURSUS
SPA TANPA KEDAI
JOM CANTIK


Lengkapkan Maklumat di bawah dan dapatkan KUPON DISKUAN KURSUS, JADUAL KURSUS terkini terus ke Email anda. 
 

UTAMA

Tukar MINAT kepada Magnet Duit

SELAMAT DATANG KE JOMCANTIK

Pelopor Bisnes Spa Tanpa Kedai sejak 2005

Ini adalah Laman Web Rasmi KURSUS BISNES SPA TANPA KEDAI JOMCANTIK

 

Maklumat Jadual, Yuran, Lokasi Kursus & Cara Daftar

>>KILK SINI<<

 

Apa itu Bisnes Spa Tanpa Kedai?

Ramai orang fikir untuk mulakan Bisnes Spa MESTI ada Kedai, mesti ada Facial Bed, Mesti ada Bath Tub, mesti ada bilik sauna. Mereka keluar belanja RM30K-RM150K atau lebih untuk sewa kedai, beli peralatan spa dan hias spa cantik-cantik. Mereka Berhutang dengan Bank. Baru nak mulakan Bisnes, sudah terbeban dengan hutang yang perlu di bayar tiap bulan dengan pendapatan dari bisnes yang masih tidak pasti.

Mereka tidak tahu ada cara lebih MUDAH, MURAH dan MENGUNTUNGKAN iaitu Bisnes Spa Tanpa Kedai.

JOMCANTIK bantu wanita yang zero pengalaman, zero ilmu tapi berminat mahu ada bisnes spa, nak cari duit tambah bantu suami / keluarga dan seterusnya mahu kembangkan bisnes dengan langkah yang cemerlang tanpa perlu kedai dan berhutang. Anda hanya perlu mulakan Bisnes dengan Modal permulaan yang sangat mampu bayar.

JOMCANTIK Bantu WANITA mulakan Bisnes Spa secara Kecilan dari Rumah / Bawa pa Ke Rumah Pelanggan dan buat pendapatan 4angka tiap bulan. Ini ada cara paling berkesan, murah untuk membina asas perniagaan anda bermula dari kosong.

+ Tidak perlu bayar hutang

+ Tidak perlu bayar sewaan / pekerja

+ Tidak perlu berhenti kerja mula bisnes.

+ Waktu Operasi Spa yang sangat Flexible. Anda tentukan!. Kebebasan masa bekerja

+ Pendapatan 100% milik anda 

+ Bina keyakinan diri berniaga dan latih diri melayan karenah pelanggan

+ Boleh bawa spa ke mana-mana walau balik kampung

+ Lebih ramai kawan kerana anda ada kunci untuk mencantik ramai wanita

 

Apakah Yang Saya Belajar dalam Kursus Bisnes Spa Tanpa Kedai?

+ Cara Penyediaan rawatan Facial Urutan Seri Wajah 100% tanpa sakit, tanpa bengkak muka pelanggan. Ini adalah rawatan paling di minati pelanggan dan paling mudah buat duit. Kejayaan anda bila pelanggan tidur lena. Lepas Rawatan hasilnya wajah mereka lebih anjal dan glow walau dalam 1x rawatan saja. Bersedia menerima pujian pelanggan sedangkan anda baru saja mulakan Bisnes.

+ Rawatan Spa Badan seperti Urut lulur ginseng anti selulit, Istiadat mandian bunga tanpa bunga (bagaimana tu? nanti belajar), istiadat mandian seri wajah pengantin/bertunang, rawatan meremanjakan tangan, rawatan cantik kaki/tumit kaki, rawatan kebas tapak kaki dan banyak lagi...

+ Cara menulis Ayat-ayat Promosi Memikat Pelanggan (skrip di beri dalam kelas)

+ Kaedah penyediaan Pakej Harga Spa yang betul dan menguntungkan

+ Cara Pikat pelanggan buat tempahan berulang-ulang dan tidak kisah tentang Harga.

 Latihan 100% secara praktikal. Sijil Penyertaan di beri kepada setiap peserta. 

 

Kursus ini Sesuai untuk Siapa?

Kursus ini KHAS untuk WANITA berumur 20-60tahun yang mahu jana pendapatan tambahan GAJI ke-2 secara sambilan dengan bekerja 1-3jam sehari dengan menguruskan Spa Tanpa Kedai anda.

Tawaran belajar ini kami buka kepada semua wanita tidak mengira bangsa / warganegara yang berminat mulakan Bisnes Tanpa Hutang DENGAN BISNES SPA TANPA KEDAI JOMCANTIK.

Sekiranya anda seorang SuriRumah, Ibu Tunggal, Graduan Uni, Masih Bekerja, Juru Andaman, Pemilik Kedai Gunting Rambut, Penjual Online Produk Kecantikan, Agen Takaful, Unit Trust, Perkhidmatan wedding planner...andalah yang kami cari untuk di latih dan di bimbing mulakan Bisnes bermula dari kosong. 

 

Mahu JEMPUT JOMCANTIK

Mahu jemput JOMCANTIK kendalikan SEMINAR USAHAWAN SPA / KURSUS  di tempat anda (secara berkumpulan). YA boleh. Kami amat berbesar hati. Sila email ke Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya. / whatsapp 012-3155020 untuk bincang lebih lanjut. 

 

Maklumat Jadual, Yuran, Lokasi Kursus & Cara Daftar

>>KILK SINI<<