012-3155020
zaza@jomcantik.com
HQ JomCantik : No 52A, Jalan Kerongsang 10, Bandar Puteri, 41200 Klang Selangor. Malaysia

Biasanya nak mulakan bisnes Spa masing-masing dah terbayang peralatan seperti, facial bed, sauna, bath tub, hiasan mewah. Semua ini perlu BAJET yang besar, perlu buat pinjaman, perlu berhutangkan. Bila kita bermula dengan KOSONG ilmu, adalah lebih bijak mulakan dengan bajet kecil kurang RM2000. Jangan mulakan bisnes dengan bermewah-mewah, lebih-lebih lagi dengan berhutang. JANGAN.

 

5 CARA MULA BISNES SPA DENGAN MODAL KECIL TAPI MENGUNTUNGKAN

~kepada yang masih kosong ilmu spa.

 

TIP NO 1
Ada cara yang lebih MURAH DAN MUDAH mulakan BISNES SPA kepada yang masih kosong ilmu dan kurang pengalaman. Mulakan dengan SPA TANPA KEDAI dengan MODAL KECIL.

 

TIP NO 2
Facial bed dan bath tub tidak wajib untuk mulakan Bisnes Spa
Yang wajib, pelanggan selesa dengan rawatan di beri
Kami di JOMCANTIK mengajar para peserta KURSUS SPA TANPA KEDAI by JOMCANTIK mengantikan facial bed dan bath tub dengan peralatan yang lain. Sama tapi tidak serupa, tapi hasilnya tetap kepuasan rehat kecantikan untuk pelanggan.

 

TIP NO 3
Servis itu kita sendiri yang jalankan pada peringkat awal. Bila bisnes makin tinggi permintaan, pendapatan sudah stabil, bolehlah kita mengajikan pembantu (itu pun sekiranya perlu)

 

TIP NO 4
Bidang kecantikan ini sangat luas. Tak terhabis nak belajar semua.
Jadi apa saja ilmu yang sudah di pelajari, tukarkan dulu kepada pendapatan. Walaupun ada kemahiran buat 1rawatan saja, tetapi bila kita FOKUS ia boleh mendatangkan hasil yang cukup lumayan. Ada yang ambil bermacam-macam kursus kemahiran, tapi masih gagal untuk jana pendapatan dari setiap kemahiran yang dia ada. ILMU yang tidak di amalkan, akan hilang.

 

TIP NO 5
Sedekah. Rasanya semua orang sudah faham konsep sedekah dan keberkatannya. Tidak kisah banyak ke sikit. Hasil dari Bisnes, kerap di sedekahkan. Moga keberkatan dari bisnes berpanjangan dan Allah buka lebih banyak pintu-pintu rezeki dari sumber tidak di sangka-sangka

 

 

KELAS KHAS UNTUK YANG MASIH KOSONG ILMU SPA

Kelas 2hari ini khas untuk kami latih dan bimbing WANITA yang masih kosong ilmu spa
Kami mahu bantu anda guna 1-2jam sehari atau waktu hujung minggu untuk jemput rezeki tambah. Semuanya bermula dengan ILMU sebab di dalam kelas nanti kita akan belajar cara buat rawatan dan cara buat buat duit dari ilmu yang sudah ada.

Seronok tak kalau ada tambahan TUNAI yang beri nafas untuk ekonomi kehidupan, ada simpanan untuk masa depan dengan hanya beri 1-2jam sehari untuk BISNES?
 
 

MINAT NAK BUKA SPA TAPI MODAL TAK DE BANYAK?

Mulakan dengan BISNES SPA TANPA KEDAI, DENGAN MODAL AMAT KECIL.

 

TIADA TENGOK-TENGOK
Latihan Spa 100% praktikal berulang-ulang hingga tahu buat. Tiada tengok-tengok. Latihan Spa TANPA KEDAI tanpa facial bed, tanpa bath tub, tanpa sauna tapi dapat sediakan rawatan exclusive mewah pada harga bajet untuk pelanggan

 

DAFTAR SEKARANG 
Rebut rebet atau nama lain DISKAUN RM100 bila anda mendaftar sekarang (syarat dan terma) 

  1. Jadi apa yang kita akan belajar dalam kelas 2hari?
  2. Lokasi Kursus di mana?
  3. Macam mana nak Daftar?
  4. Yurannya berapa?

Saya minta anda beri masa 3min saja untuk baca maklumat lengkap sudah kami sediakan 
KLIK pada link di bawah
http://www.jomcantik.com/v2/