012-3155020
zaza@jomcantik.com
HQ JomCantik : No 52A, Jalan Kerongsang 10, Bandar Puteri, 41200 Klang Selangor. Malaysia

Tak Kenal Pelanggan


Ramai orang setelah tamat kursus mereka beranggapan
adik beradik
kekawan

- menjadi pelanggan yang membayar perkhidmatan di beri
- menjadi pelanggan setia di spa

 

TAHUKAH ANDA
Kebanyakkan juga kecewa sebab, adik beradik, kekawan semua nak DISKAUN, FREE rawatan semata-mata. Bila nak untung, kalau asyik beri diskaun dan Free rawatan je kan. Bila produk habis, nak beli dengan apa. Duit bisnes tak de yang masuk pun.


KENAL SIAPA PELANGGAN
Tanya diri sendiri, adakah anda masuk kursus, nak mulakan bisnes ini untuk sedaikan rawatan free / diskaun untuk kekawan dan adik beradik semata-mata?

 

Siapa pelanggan yang suka bayar perkhidmatan kita TANPA minta DISKAUN?
Pelanggan ini ada banyak setiap hari, setiap minggu dan bulan. Cuma mereka tak tahu anda ada sediakan rawatan yang mereka mahu tu je. Sebab ramai tak hebohkan bisnes mereka, malu segan, tak tahu cara nak buat marketing.

Tak kira GST ke, Banjir ke, Kemarau ke PELANGGAN ini tetap mahukan perkhidmatan spa anda. Dan mereka tidak minta Diskaun pun.

Hanya bila kita kenal siapa pelanggan yang mahukan perkhidmatan kita, baru kita jelas perjalanan bisnes kita. Baru lah nampak DUIT nya masuk.

 

Nak KENAL siapa PELANGGAN mahukan servis Rawatan exclusive di Spa anda?

Nanti kita belajar di dalam Kursus SPA TANPA KEDAI by JOMCANTIK

 

 

 

MINAT NAK BUKA SPA TAPI MODAL TAK DE BANYAK?

Mulakan dengan BISNES SPA TANPA KEDAI, DENGAN MODAL AMAT KECIL.

 

TIADA TENGOK-TENGOK
Latihan Spa 100% praktikal berulang-ulang hingga tahu buat. Tiada tengok-tengok. Latihan Spa TANPA KEDAI tanpa facial bed, tanpa bath tub, tanpa sauna tapi dapat sediakan rawatan exclusive mewah pada harga bajet untuk pelanggan

 

DAFTAR SEKARANG 
Rebut rebet atau nama lain DISKAUN RM100 bila anda mendaftar sekarang (syarat dan terma) 

  1. Jadi apa yang kita akan belajar dalam kelas 2hari?
  2. Lokasi Kursus di mana?
  3. Macam mana nak Daftar?
  4. Yurannya berapa?

 

Saya minta anda beri masa 3min saja untuk baca maklumat lengkap sudah kami sediakan 
KLIK pada link di bawah
http://www.jomcantik.com/v2/