012-3155020
zaza@jomcantik.com
HQ JomCantik : No 52A, Jalan Kerongsang 10, Bandar Puteri, 41200 Klang Selangor. Malaysia

3 PERKARA KENA BUAT SEBELUM MULA BISNES SPA TANPA KEDAI.

Sebelum kita nak mulakan LANGKAH BISNES buka Spa Tanpa Kedai, cuba kita semak checklist ini dulu.


1. KEPUTUSAN : Buat keputusan nak buka spa dirumah atau mahu bawa spa rumah ke rumah. Bincang dulu dengan suami atau ahli keluarga tentang keputusan dibuat supaya nanti bila nak mula bisnes lebih mudah, tidak ada menghalang pulak.

 

2. ILMU : Sudah ada ILMU spa tanpa kedai. Kalau belum ada ilmu, pergi lah belajar. Sebab cara mula dan uruskan Spa tanpa kedai agak berbeza kalau nak mulakan Spa berkedai. Malah teknik rawatan juga agak berbeza. Bila ada ILMU, mudah kita mengatur langkah berniaga, tidak ragu-ragu lagi dan lebih yakin.

 

3. BERI KOMITMEN : Nak berniaga kena beri KOMITMEN, kena USAHA SUNGGUH-SUNGGUH. Kena beri masa untuk mula berniaga. Ada masa yang kena di korbankan sedikit terutama pada peringkat awal berniaga. Tak boleh nak beri banyak masa Buka Spa sebab ada komitmen dengan kerja dan keluarga, buka 1-2jam Bisnes setiap hari pun sudah OK untuk bawa masuk TUNAI TAMBAH dalam ekonomi keluarga.

 

4. ON THE JOB EXPERIENCE : Masa dalam kelas, kita belajar latihan Spa secara praktikal, kita belajar teori berniaga, lihat contoh-contoh dan pengalaman orang lain, TAPI bila kita sendiri mulakan bisnes nanti, baru kita dapat REAL experience (pengalaman) terutama tentang melayan karenah pelanggan, pengurusan wang masuk keluar, menguruskan data pelanggan, pengurusan masa yang sebenar.

 

5. USAHA JANGAN PUTUS ASA : Pada peringkat awal mula bisnes, kena banyak sabar, kena lebihkan usaha, kena rujuk mentor untuk terus di bantu. Jangan mudah putus asa sebab rezeki itu anugerah Allah kepada yang terus berusaha.

 

 

MINAT NAK BUKA SPA TAPI MODAL TAK DE BANYAK?

Mulakan dengan BISNES SPA TANPA KEDAI, DENGAN MODAL AMAT KECIL.

 

TIADA TENGOK-TENGOK
Latihan Spa 100% praktikal berulang-ulang hingga tahu buat. Tiada tengok-tengok. Latihan Spa TANPA KEDAI tanpa facial bed, tanpa bath tub, tanpa sauna tapi dapat sediakan rawatan exclusive mewah pada harga bajet untuk pelanggan

 

DAFTAR SEKARANG 
Rebut rebet atau nama lain DISKAUN RM100 bila anda mendaftar sekarang (syarat dan terma) 

  1. Jadi apa yang kita akan belajar dalam kelas 2hari?
  2. Lokasi Kursus di mana?
  3. Macam mana nak Daftar?
  4. Yurannya berapa?

 

Saya minta anda beri masa 3min saja untuk baca maklumat lengkap sudah kami sediakan 
KLIK pada link di bawah
http://www.jomcantik.com/v2/