012-3155020
zaza@jomcantik.com
HQ JomCantik : No 52A, Jalan Kerongsang 10, Bandar Puteri, 41200 Klang Selangor. Malaysia

14 Feb - Hari duit masuk, duit keluar atau tak ada duit?

Ini kisah 14Feb. Ramai di luar sana, sedang berniaga buat duit sebab hari ini 14Feb. Duitnya masuk bertingkat-tingkat tak kira yang ada kedai atau di tepi-tepi jalan. Semuanya mahu rebut 14Feb untuk buat duit. 


Anda bagaimana?
- Hari ini duit masuk?
- Duit keluar banyak?
- Atau dah tengah bulan...mana ada duit


Bagi Liza dan Usahawan Spa Tanpa Kedai JOMCANTIK mereka di latih untuk REBUT PELUANG buat duit pada hari peristiwa macam ini. Tempahan Spa Tanpa Kedai mereka penuh. Liza sedang seronok buat duit sebab caranya sudah belajar di Kursus Spa Tanpa Kedai JomCantik


Liza tak kerja ke? 
Jawapan- Kerja macam biasa, tak ambil cuti pun untuk buka Spa TANPA KEDAI setiap hari. 

 

Mana dapat modal nak mula Bisnes?

Liza ada duit simpan-simpan. Lagi pun nak mula Bisnes Spa Tanpa Kedai ni perlu modal kecil je. 90% barang-barang sudah ada di rumah cuma Liza tak tahu, lepas dah masuk kelas baru faham dan tahu. Cuma set peralatan mula bisnes spa Liza tak ada, yang itu Liza pilih Pakej A dalam Yuran Kursus dah lengkap dah. Tak payah keluar modal lagi, lepas tamat kursus terus je mula bisnes, ikut je langkah-langkah, formula, strategi yang di ajar dalam kelas tu. 


Liza beri Komitmen 1-2jam sehari untuk Buka Spa Tanpa Kedai sama ada di rumah sendiri / bawa spa ke rumah pelanggan. Sama ada buka Spa Malam atau Spa Hujung Minggu. 

Di dalam KURSUS SPA TANPA KEDAI, Liza sudah diajar untuk KENAL siapa PELANGGAN yang mahu rawatan yang  disediakan. Sebab itu buka 1-2jam sehari pun Spa penuh, duit masuk. Jadi Bulan Feb ini jadual tempahan Spa Liza padat, setiap slot pasti penuh dengan tempahan. Jadi Liza sentiasa ada DUIT TUNAI TAMBAHAN untuk SIMPANAN dan perbelanjaan keluarga. Duit Gaji di guna untuk pembayaran hutang dan bayaran tetap yang memang ada. Bijak kan Liza manfaatkan Febuari untuk buat duit.

 

 

Coming Soon...Liza tak sabar tunggu bulan MEI pulak - Bulan Mei juga antara bulan-bulan pendapatan tinggi untuk Liza. Nanti baca lagi kisah Liza dan Bulan Mei ya :)  

MINAT NAK BUKA SPA TAPI MODAL TAK DE BANYAK?

 

Mulakan dengan BISNES SPA TANPA KEDAI, DENGAN MODAL AMAT KECIL.

 

TIADA TENGOK-TENGOK
Latihan Spa 100% praktikal berulang-ulang hingga tahu buat. Tiada tengok-tengok. Latihan Spa TANPA KEDAI tanpa facial bed, tanpa bath tub, tanpa sauna tapi dapat sediakan rawatan exclusive mewah pada harga bajet untuk pelanggan

 

DAFTAR SEKARANG 
Rebut rebet atau nama lain DISKAUN RM100 bila anda mendaftar sekarang (syarat dan terma) 

 

  1. Jadi apa yang kita akan belajar dalam kelas 2hari?
  2. Lokasi Kursus di mana?
  3. Macam mana nak Daftar?
  4. Yurannya berapa?

  

Saya minta anda beri masa 3min saja untuk baca maklumat lengkap sudah kami sediakan 
KLIK pada link di bawah
http://www.jomcantik.com/v2/