012-3155020
zaza@jomcantik.com
HQ JomCantik : No 52A, Jalan Kerongsang 10, Bandar Puteri, 41200 Klang Selangor. Malaysia

Bulan Mei dah nak dekat

 

So...apa masalahnya?

 

Laa..tak tahu ke, Bulan Mei ini ada Mother's Day, Teacher's Day, Nurses' Day...banyak Day...semua ini kepada Liza...adalah peluang DUIT masuk. Lihat sekeliling kita nanti, sana sini sales sempena Hari Ibu, Hari Guru...Semua ambil kesempatan pada hari peristiwa ini untuk BUAT DUIT.

Kita bagaimana, bila masuk Bulan Mei : Keluar banyak duit? atau, Masih tak ada duit?

 


TAHUKAH ANDA, Masa ini mana-mana Spa, tak kira lah berkedai atau TANPA KEDAI memang fully booked. Sebab itu untunglah mereka yang sudah ada ILMU Spa Tanpa Kedai, dengan hanya MODAL kecil sudah boleh mula Niaga dan BUAT DUIT. Ilmu lengkap di ajar di dalam kelas secara latihan praktikal berulang-ulang bantu kita terus mula bisnes lepas tamat kursus. 

 

Oleh kerana masih bekerja, Liza buka Spa Malam dan Spa Hujung Minggu 2-3jam sehari je. Waktu lain Liza rehat dengan keluarga. Ya still ada masa untuk diri dan keluarga walau sudah ada Bisnes Spa. Liza sendiri uruskan masa untuk urus tempahan pelanggan dan masa bersama keluarga. 

 


Selain itu, hujung bulan Mei tahun ini pulak dah masuk Bulan RAMADHAN. Wah bulan Rahmat ini, ramai orang berniaga di bulan Ramadhan...Liza pun berniaga. Dia ligat buat promosi Spa Ramadhan pulak. Macam tahun-tahun lepas, memang penuh je tempahan spa walau di bulan Ramadan, sebab, Liza pandai sediakan Menu Spa yang memikat pelanggan. Semua tu dia belajar di dalam KURSUS SPA TANPA KEDAI JOMCANTIK.

Nanti baca cerita Liza dan Bisnes Spa Ramadhan dia ya.


Liza memang bermula dari KOSONG ilmu spa, tak tahu apa-apa, tapi dia memang minat sangat dalam bidang ini. Lepas hadir KURSUS SPA TANPA KEDAI JOMCANTIK dia sudah faham cara mula dan urus bisnes dengan MODAL KECIL.

 

Walaupun masih bekerja, tapi tak pernah dapat buat SIMPANAN. Tiap bulan habis saja duit nya bayar itu ini. Tapi dengan Bisnes Spa Tanpa Kedai, hampir setiap minggu dia ke Bank masukkan duit untuk di jadikan simpanan sikit. Kalau simpan RM200 seminggu, sebulan sudah berapa, setahun? (kiralah sendiri)

 

 

 

MINAT NAK BUKA SPA TAPI MODAL TAK DE BANYAK?

 

Mulakan dengan BISNES SPA TANPA KEDAI, DENGAN MODAL AMAT KECIL.

 

TIADA TENGOK-TENGOK
Latihan Spa 100% praktikal berulang-ulang hingga tahu buat. Tiada tengok-tengok. Latihan Spa TANPA KEDAI tanpa facial bed, tanpa bath tub, tanpa sauna tapi dapat sediakan rawatan exclusive mewah pada harga bajet untuk pelanggan

 

DAFTAR SEKARANG 
Rebut rebet atau nama lain DISKAUN RM100 bila anda mendaftar sekarang (syarat dan terma) 

 

  1. Jadi apa yang kita akan belajar dalam kelas 2hari?
  2. Lokasi Kursus di mana?
  3. Macam mana nak Daftar?
  4. Yurannya berapa?

  

Saya minta anda beri masa 3min saja untuk baca maklumat lengkap sudah kami sediakan 
KLIK pada link di bawah
http://www.jomcantik.com/v2/